Снимка: Pixabay

Ето, че август вече се "промуши" през ръцете ни като морски пясък. Добре е да се порадваме на последните топли слънчеви лъчи, защото с идването на септември времето тепърва ще застудява. А с новия сезон идват и известни промени при някои зодии.

Заради пълнолунието в Риби, много хора ще придобият присъщата емоционалност на този знак. При някои чувствата им ще бъдат споделени, докато при други ще има конфликти и проблемна комуникация в отношенията.

От друга страна ретроградната фаза на Марс носи известни затруднения на някои представители на зодиака, които винаги обичат да си правят планове предварително и не обчиат изненади, пише Bustle.

За хората от кои зодии месец септември ще бъде най-късметлийски?

Овен

През първия месец на есента Овенът ще има изключителен късмет. Ако успее да се контролира, особено в критични моменти, той ще взима разумни решения, за които да не съжалява след това. Така може лесно да достигне целите си през септември и надвие конкуренцията, която му "диша зад врата".

Близнаци

Представителите на този знак да се готвят за изненади, които ще са в положителен план. Заради късмета, който имат, те ще срещнат новата си любов и ще имат енергия да творят. Очертава се един страхотен септември в личен план, а за професионалния ще се наложи да подобрят концентрацията си.  .  


За кои други зодии септември ще донесе късмет, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

То Близнаците и Водолеите и хора не са, ама няма да го правим на въпрос

1

Анонимен

преди 1 година

не сме зодии