Снимка: Pexels

Древният бразилски хороскоп Ориша е един от най-малко познатите в света и въпреки това много съвременни латиноамериканци все още го използват.

Ориша в Бразилия се наричат ​​духовете на стихиите, които покровителстват хората. Те приличат малко на древни супергерои, изпълняващи желания. Смята се, че ако се сприятелиш с Ориша, можеш да подобриш здравето си, финансовото си положение и да привлечеш любовта.
 
Покровителите се определят според датата на раждане.
 
22 декември - 20 януари - Ориша Агаю
 
Ориша Агаю е духът на пустини и реки, покровител на силата на земната вътрешност. Хората, родени под неговия знак, са много темпераментни, забързани, способни да се отдадат на бизнеса със страст и лесно преодоляват трудностите.
 
Ако сте родени под покровителството на Агаю, ще постигнете успех в кариерата си, ще бъдете лидер - можете да водите голям брой хора, да ги вдъхновявате и ръководите. Ще имате късмет, когато пътувате и шофирате кола, можете да преодолеете всякакви трудности в живота без загуба.
 
За да подобрите връзката си с бразилския си дух, яжте повече яйца, сирене, морски дарове. Носете червени и бели дрехи по-често - това са любимите цветове на Агаю.
 
21 януари - 19 февруари - Ориша Ошоси

Този древен дух помага на човек да определи избора на жизнения път и да намери своето призвание. Той зарежда хората, родени под неговия знак, с оптимизъм и им помага да се подобрят. Ошоси е духът на горите, зеленчуковите градини и овощните градини, той носи изобилие и плодородие. Често го почитат, за да има деца.

Също така този дух носи на хората успех и материално благополучие.

Хората, живеещи под знака на Ошоси, са много креативни, ползотворни, талантливи и оптимистични. Обикновено имат много деца, животни, пеят и рисуват добре. Ошоси дарява човек със способността да постига всяка цел и любов.

За да подобрите връзката си с Ориша Ошоси, хапвайте банани, круши, грозде и носете жълти и лилави дрехи.

20 февруари - 21 март - Ориша Инле

Този древен дух носи здраве и изцеление от всяка болест. Той се различава от другите Ориша по това, че няма пол. Ако сте родени под знака на Инле, със сигурност ще имате късмет в практикуването на медицина, включително народна медицина, можете да постигнете успех и в психологията и коучинга. Хората, живеещи под егидата на тази Ориша, най-често обичат лукса, отличават се с чистота и готовност да се притекат на помощ на всеки, който има нужда от него.

За да бъдете в хармония с Инле, се препоръчва да пиете билков чай ​​възможно най-често, да ядете риба и портокали. Като талисман можете да носите гривна със зелени мъниста, както и малък корал в джоба си.

 
Останалите покровители вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase