Снимка: Istock

Отношенията с партньора винаги ни дават ясни знаци за това как ще продължи да се развива нашата връзка. Хубаво е да се вглеждаме в тях, защото те винаги пораждат въпроси. Въпроси, които е важно да си зададем преди да сключим брак, ако имаме такова намерение. Вижте 10 въпроса, на които е важно да си отговорите. И един бонусен – удовлетворени ли сте от сексуалния си живот?

1. Какви разлики имате помежду ви, които не ви дразнят към този момент, но могат да станат повод за конфликти след 3-5 години? Една от лъжите на романтичната любов е, че в началото ни привличат черти, които са противоположни на нашите, но след време те започват да пречат на връзката ни.

2. Как се справяте със стреса? Заедно и поотделно? Това е много важно за общото ви бъдеще, защото стабилният брак се гради от двама души, които са обединени, особено в трудни моменти.

3. Половинката ви има ли пороци като честа употреба на алкохол, наркотици, увлича ли се по хазарта? Погрешно е да вярваме, че някой се променя в положителна посока след брака, появата на децата. Случва се рядко. Погледнете по-отблизо на партньора си.

4. Какво мислите за децата? Важен въпрос, защото в даден момент може да се окаже, че единият от вас не желае да има в близко бъдеще или изобщо такива.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase