Снимка: Istock
fallback

Очаква ни една наситена с емоции любовна седмица. Новолуние в Лъв, позицията на Венера, ще ни донесат прекрасни мигове. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ни очаква новолуние, а то ще окаже влияние върху вашия любовен сектор, Овни. Това ще повиши значително любовния ви потенциал и някои от вас може и да имат вълнуваща любовна среща с интересна личност. Тези от вас, които имат любим човек до себе си, също ще се радват на хубава седмица. Някои мечтаят за бебе!

Телец

Неочакван, но много щастлив обрат на събитията по отношение на романтиката. Ако изпитвате емоции към някого, много е възможно този човек да отговори на чувствата ви. Очакват ви интересни събития. Тези Телци, които си имат половинка, може да заложат на дълбоките разговори, да добавят повече спонтанност в любовния си живот.

Близнаци

Близнаците ще имат също хубава любовна седмица, с много потенциал. С партньора си може да решите да направите кратко пътуване, романтично бягство, което да ви сближи още повече. Друга възможност – някои Близнаци ще решат повече да не крият емоциите, които изпитват към някого. Очаква ви приятна изненада.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 години

Ha ha

1

нова изгора

преди 3 години

абе ,мая независимата коя задия е ?

fallback