Снимка: istock
fallback

Продукти:

4 филийки хляб, може да ползвате и панетоне
2 яйца
4 с.л. прясно мляко
1 ч.л. захар
масло
200 г маскарпоне
 
Приготвяне:
 
Разбийте в купа яйцата, млякото и захарта. В добре загрят тиган разтопете малка бучка масло. Потопете хубаво всяка филийка в яйчената смес. Изпържете филийките до златисто. Сложете ги в чиния. Добавете им маскарпоне, към което предварително може да добавите малко пудра захар и ванилия или да не го овкусявате. Сложете малко от маскарпонето, мед или сладко, а може да ги сервирате с маскарпоне и течен шоколад, пресни плодове. Да ви е сладко!
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Без име

преди 3 години

Скандална рецепта.

3

Отговор

преди 3 години

До въпросМаскарпонето.

2

Г.Т.

преди 3 години

Аз имам рецепта за пържени филийки по шотландски - подобна е на тази, само че вместо с маскарпоне е с ъиски. Чувал съм и за филийки по гръцки с узо, ама не съм правил за сега.

fallback