Снимка: Pixabay

След няколко слънчеви затъмнения и ретроградни периоди, дойде време за властването на Лъва. На 22 юли Слънцето попадна в този знак от зодиака. И макар светлината му да носи радост и вдъхновение на мнозина всяка сутрин, за други то ще е повод за най-различни перипетии, през които трябва да преминат.

След като ви разкрихме хората от кои зодии ще имат един положителен месец под въздействието на Лъва, ето на кои той ще се отрази по-скоро негативно:

Телец

Представителите на този знак ще са по-неспокойни и тревожни от обикновено. Причината е, че слънцето активира техния четвърти дом, който се свързва с емоционалните преживявания, дома и семейството. И тъй като Лъвът е доста упорит, Телецът ще бъде под напрежение и ще мисли само за семейството. Но това влияние може да се обърне в негова полза – за пренареждане на жизненото му пространство.

Дева

Пътеводителят на Девите – Меркурий, най-сетне е директен. След ретроградния му период може да се каже, че попада в 12-ти дом – на тайните, мечтите и кармата. Затова представителите на тази зодия ще потърсят уединение и ще се върнат към неосъществените цели. Слънцето се отклонява от Уран, като попада в девети дом – на личната философия и образованието. Очаква се напрежение, тъй като може да се окаже, че някои Деви са се жертвали напразно и остават недооценени.

За кои други зодии този месец няма да е късметлийски, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

1

Не сме зодии

преди 1 година

***, маргинали и лузъри.