Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци лесно се подхлъзват. Те са страстни, искат да се чувстват желани, обичат флиртовете. Дори да са в сериозна връзка, може често да заглеждат други хора, да се чувстват привлечени от тях и да флиртуват. Вижте кои са те, според "Times of India".

Близнаци
 
Много нерешителни зодии. Трудно създават здрави и продължителни връзки, тъй като никога не са сигурни дали това е човекът за тях и винаги продължават да се оглеждат. Обичат да общуват много, да създават приятелства, да флиртуват, дори като са обвързани. Копнеят за тръпка и вълнение, а сериозните връзки не им носят тези неща. Увличат се по приключенци, винаги търсят нещо ново.
 
Везни
 
Те са най-големите майстори на флирта. Изискани са, няма да флиртуват прекалено очевидно, но все пак ще го направят, дори да са в сериозна връзка. Комуникативни зодии, които непрекъснато общуват с нови хора, ходят по различни събития. Лесно им е да хлътнат по нов човек, дори да имат гадже. В началото е нещо невинно, но после може да стане и повод за прекратяване на връзката.
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase