Снимка: Pixabay
fallback

Бела Хадид за пореден път зададе нова модна тенденция.

След като през есента тя върна на мода шапките идиотки, сега моделката се спря на друга тенденция от 90-те години на миналия век - изтърканите или избелени дънки.
 
Бела е една от звездите, която много харесва модата от 90-те и редовно се появява с тоалети, които издават носталгия
към края на миналия век.
 
В началото на годината сестрата на Джиджи Хадид беше в Милано за седмицата на модата там и беше забелязана да се разхожда, облечена в сини дънки с висока талия. Единият крачол на дънките е ефектен - започва да избледнява под коляното.
 
Дънките са дело на британската дизайнерка Вивиан Уестууд, а от "Vogue" съобщават, че те са част от нейна колекция, представена през 1992 г.
 
Хадид комбинира ретро дънките с бяло поло и син шлифер.
 
Изтърканите дънки, съчетаващи по-тъмен и по-светъл нюанс, бяха истински хит в края на миналия век и в началото на новия. Те бяха любимо облекло на учениците, както и на много знаменитости. С такива са се появявали Виктория Бекъм, Бионсе, Линдзи Лоън, Кейт Мос, Миша Бартън и др.
Още за тенденцията и снимка на Бела с дънките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Мода е нещо ново и различно от останалите. Клошари на всякъде даше и с пари, мъж с панталон без "дюкян" или с къси и бос е за срам

2

Това, дупките

преди 3 години

Дупките в дънките са били едно от малкото неща, които са ми подказвали, че имам *** човек срещу себе си. То, аз също си се мотая като просяк, но да дадеш пари за скъсани дънки си е чиста тъпня.

1

Ходжата

преди 3 години

Има ли и с дупки отзад?... че да се разсея преди сутрешната молитва

fallback