Снимка: Pexels
fallback

Да си влюбен е едно от най-хубавите чувства. Любовта променя повечето хора и ги прави по-добри, мили и човечни. Ето кои зодии се променят много, когато обичат.

Стрелец
 
Огнени знаци, които много бързо могат да променят настроението си. Когато се влюбят истински, животът им се преобръща и никой не може да ги познае. Те стават много сантиментални, нежни, още по-положителни и лъчезарни. Обичат силно и говорят мило на всички, сякаш са в приказка. В началото на връзката са по-напрегнати, което е изненада за самите тях, по принцип са спокойни и весели.  Правят много подаръци на човека до себе си, водят го на романтични пътешествия, слушат го, глезят го, грижат се за него. Стават по-отговорни и морални. Престават да пътуват и да лудуват толкова и се отдават на половинката, поне за известно време.

Козирог
 
Козирозите не са романтици и рядко се разнежват. Те са сериозни, отговорни, говорят повече за работа, следват амбициите си. И е много трудно да ги впечатлите, имат високи критерии и много изисквания. Затова, рядко някой им замайва главата. Те са недоверчиви и опитват да се предпазят. Но когато тези работохолици се влюбят истински, това чувство ги превзема. Те влагат много енергия във връзката, опитват да я направят силна и продължителна. Отдават се на партньора напълно, борят се за него и се съобразяват с нуждите му. Просто отварят сърцето си и никой не може да ги познае. Ще помогнат на партньора, дори да им се е обадил в 4 ч. сутринта, ще му донесат топла супа, когато е болен. Ще пренебрегнат училищни и работни задължения. Верни са и не флиртуват.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Калинка

преди 3 години

Това за Козирог е абсолютна глупост!

2

Фрр

преди 3 години

От женски форум: Какво е общото между мъжете и охлювите? Имат рога, текът им лигите и си мислят, че къщата е тяхна.

1

Анонимен

преди 3 години

Не, любовта не променя нито характера, нито същността на личността.Когато някой наистина е влюбен, той се отнася с избраницата/избраника си по начин, по-различен от този, по който се отнася с останалите хора. Също така, по-често е в добро настроение и е благоразположен. Всичко това създава невярното впечатление, че любовта го е променила.

fallback