Снимка: Istock

Наричат жената Дева хамелеон и може би с това, че често се променя, привлича вниманието на представителите на противоположния пол. Защо е лесно да се влюбиш в нея? Жената Дева е грижовна към дома и семейството си. Толкова грижовна, че понякога партньорът ѝ може да се чувства излишен, дори глупаво. Ето защо е важно, дамите Деви да приемат, че перфекционизмът не е най-добрата им черта.

За разлика от мъжа Дева, жената може да пази тайна, да ѝ се има доверие. Тя е твърде умна и прекалено лоялна, за да се предаде на изневярата и нейният морал и срамежлива природа вероятно няма да ѝ позволят това. Но реши ли да говори, нищо няма да я спре да ви сподели това, което ѝ харесва, или което иска да се промени. Тази нейна откритост, определено впечатлява мъжете.

Още в началото на връзката, партньорът ѝ разбира, че това е жена, която не търпи агресивно поведение. Жената Дева харесва изисканите ресторанти, танците и времето, прекарано сред природата.

Докато за един мъж не е трудно да се влюби в нея, жената Дева обича да флиртува, но самата тя не се влюбва толкова бързо. Тя би се впечатлила от някой, който е по-силен и по-уверен от нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase