Снимка: Pexels
fallback

 Бирата е любима лятна напитка на мнозина. Тя е идеална за следобедите в парка, горещите дни на плажа, излета в планината и вечерите, прекарани в барове с приятели. Освен, че е вкусна, бирата е полезна и може да направи мъжете по-добри в леглото, пишат от "Your Tango". Eто как.

1. Издържате по-дълго
 
Преждевременната еякулация често е резултат от тревожност и стрес. Ако изпиете 1-2 бири, вие по-лесно ще релаксирате и напрежението ще се намали. Освен това, фитоестрогените в бирата карат мъжете да свършват по-бавно.
 
2. Тъмната бира ви настройва за секс
 
Експертите смятат, че тъмната бира влияе по-добре на сексуалния живот. В нея има повече желязо, което увеличава броя на червените кръвни клетки и кръвообръщението. Това помага на мъжете по-лесно да се възбудят и да имат ерекция по-често.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Роберто

преди 2 години

Д-р Sacre *** разширяването е най-добрата растителна медицина, която работи точно така, както го каза, аз пия лекарството сутрин и вечер, аз не съм завършил лекарството, което вече съм получил размера, който исках, отидох при лекар за проверка, Лекарят каза, че всичко е наред, лекарството няма страничен ефект, WhatsApp или номер на повикване +2349076034359 или можете да го изпратите по имейл sacretempleofpower***gmail за медицината за разширяване на пенисаРоберто

25

Анонимен

преди 3 години

А стига с тоя естроген бе. Пишете коментари по-безумни от самата статия.Иначе истина е, че най-добрия секс се прави без бира или какъвто и да е алкохол.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 23И аз мисля че е е абсолютна лъжа, но какво се напрягаш, всеки да си решава :) Аз лично след прием на бира имам лоша ерекция, но за други може да е ок.

fallback