Снимка: Istock

Връзките са трудни. Опазването на отношенията понякога е истинско предизвикателство, особено когато се появи драма в живота на двойката. Изправени пред поредица от предизвикателства, различните зодии реагират различно на любовната драма. Едни черпят енергия от нея, други я избягват всячески, докато трети се стремят да намерят рационално решение на всеки проблем.

Ето как всяка зодия се справя с любовните драми в живота си.

Овен

Няма пречка или препятствие, което да попречи на щастието на Овена. Този зодиакален знак не може да бъде изплашен от конфликти в отношенията. Като упорита зодия Овенът не се отказва от връзката си независимо дали има големи или малки проблеми в нея. Готов е да се бори и да намира начин да оправя нещата. Не бърза да се отказва. Ако се срещате с Овен трябва да знаете, че той ще бъде изключително директен и няма да се страхува да изразява мнението си, особено когато нещо не е наред.

Телец

Телецът е прословут със своя инат. Това прави решаването на проблемите във връзката изключително трудни. Отношенията с тази зодия понякога са същинско предизвикателство за другия партньор. Компромисът не съществува като понятие за Телеца. Той защитава каузата и разбиранията си докрай на всяка цена. Въпреки това Телците имат и нежна страна. Те просто искат партньорът им да им докаже любовта си. След това са готови на всичко, за да го защитават и пазят, тъй като са домошари и ценят семейното огнище. Ако имате любовни драми с Телец, съсредоточете се върху действията, не върху думите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase