Снимка: Istock
fallback

Някои зодии са носители на лесни характери. Да имаш връзка с тях става с лекота, непринудено и се случва някак плавно, без усилия. Но има и зодиакални знаци, които правят нещата толкова сложни с поведението си, че затрудняват връзките си. За партньорите им е същинско предизвикателство да ги разберат, да свикнат със странностите им и да успеят да се адаптират към непредвидимата им природа.

Кои са зодиите, с които е най-трудно да имаш връзка?

Близнаци

Близнаците са истинско предизвикателство, що се отнася до връзките. В началото са обаятелни, приятелски настроени, изглеждат погълнати от партньора си и правят всичко възможно да направят общото бъдеще да изглежда безоблачно и перфектно. С течение на времето Близнакът започва да проявява двойствената си природа. Охладнява, държи се странно, не споделя всичко, което мисли и чувства. Нерядко кара партньора си да изпитва вина по необясними причини.

Напрежението, което започва да се надига с времето отравя връзката и често води до раздяла. Когато нещата станат рутинни, Близнаците губят интерес и започват да се отнасят хладно и отегчено към партньора си. За него е предизвикателство да успее да съхрани любовта във връзката, защото не спира да се пита къде е сгрешил, докато Близнаците изобщо не изпитват подобни угризения и прехвърлят цялата вина за влошените отношения на половинките си.

Стрелец

Стрелците обожават да се срещат с нови хора. Умеят да омайват и да правят феноменално първо впечатление. Интересът на Стрелците се губи доста бързо, особено когато осъзнаят, че великолепните очаквания, които са имали за партньора си, не са се сбъднали. Още за зодия Стрелец и останалите зодии, вижте в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

зодия

преди 3 години

с жена толуп - 100% егоист

8

Анонимен

преди 3 години

Tuk ima ybavi semeini jenki yki sa mn

7

Анонимен

преди 3 години

Туй зодиите ги е измислил някой, който е измислил и другите му глупости. Всичко си е до характера на човек! Или си от тези, които се хващат за пръстите или си от тези, които ги сгъват като се захващат за пръстите. Третия вариан вече е тотална рядкост, без захвати с пръсти...

fallback