Снимка: Pexels

Овен

Истински хаос ще цари в личния ви живот в началото на седмицата и това ще е, защото допускате намесата на външни хора в решенията си. Едва след четвъртък ще сте в състояние да „подредите картинката“. Тогава ще се измъкнете от интригите и ще се почувствате духовно свободни. Ако трябва да признаете някакви грешки, направете го искрено. Ще получите разбиране и снизхождение от страна на любимия човек.
Телец
 
Настроението ви ще е неустойчиво, приоритетите неясни, а отношенията нестабилни. Разговорите с половинката ще са изпълнени със съмнения и неразбиране. Не бързайте със заключенията и не търсете причините за противоречията само в отсрещната страна. Насрочвайте любовни срещи само, ако сте подредили мислите си. В противен случай той/тя ще остане с впечатлението, че сте егоцентрични и не се интересувате от неговите/нейните предпочитания.

Близнаци
 
Опитайте се да съчетаете правилно деловите занимания с личните ангажименти. Вземете инициативата в свои ръце, проявете внимание и интерес към половинката си. Повече изслушвайте, по-малко говорете и търсете начин да го/я успокоите в трудните моменти. Романтиката понякога може и да липсва, но ако заедно с любовта проявите и съпричастност със сигурност никой няма да е разочарован.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase