Снимка: БГНЕС
fallback

Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002 от международния сайт за запознанства Beautiful People. Според тазгодишната класация до момента за най-привлекателни потребителите са обявили мъжете от Швеция и жените от Норвегия, пише в. Daily Mail.

Според правилата на сайта профилите на начинаещи кандидати да бъдат приети в "клуба на красивите" се оценяват в рамките на 48 часа от вече признати за привлекателни членове.

Ако кандидатът/кандидатката не е достатъчно красив/а, акаунтът бива изтриван. Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави, сайтът всяка година съставя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.

За най-красиви до момента са обявени мъжете и жените от Скандинавските страни, предаде БГНЕС. Сред мъжете особено се подчертава красотата на шведите и датчаните, както и на бразилците.

В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на сайта не смятат за красиви и мъжете от Великобритания, Индия и Япония. Сред жените като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

До 121

преди 3 години

За Ататюрк незнам да е бил българин или да е имал нещо с нас (поне в генетично отношение и доколкото това може да се каже имайки предвид каква мешавица е на Балканите))Иначе никой не отрича,а доколкото знам и самите турци също не крият,че една голяма част от техните държавни мъже в миналото са взимали християнки за жени(разбирай европейки)Всъщност ние малко изместихме насоката на разговора,а той тръгна от там,че в България чернотокато цвят започва своята експанзия.

108

До 114

преди 3 години

До До 104 от 89Нали Ататюрк беше българин-***?Съвременната турска нация като цяло наистина е мешавица, защото се състоиот над 50 етноса. Да не говорим пък за това, че по времето на завоевателния им период повечето турски мъже са награбили по толкова жени от чужди народности, колкото могат да хранят.

107

Анонимен

преди 3 години

До СофияИзвестно ли ти е, че в Париж съществува Институт по красота? Изследва човешкия външен вид по целия свят.Според класацията на този институт, българките са на пето място по красота в света.

fallback