fallback
 
През последните дни в социалната мрежа една снимка се споделя многократно и бързи се превърна в хит. 
 
Една целувка под дъжда на столичния булевард "Витоша" предизвика много одобрителни коментари, мнозина се запитаха - кои са тези влюбени хора.
 
Оказва се, че момчето, заснето от фотографа на "Етюдите на София" Иван Шишишев, се казва Здравко Милев. В един пролетен ден, той се  разхождал с тогавашната си приятелка, а няколко дни по-късно видял, че един специален момент е запечатан и споделян от хиляди във Facebook. 
 
Две години по-късно Здравко и авторът на снимката се срещнаха за пръв път и макар, че днес той има нова приятелка, е щастлив, че този красив момент е останал запечатан.
 
"С момичето на снимката се разделихме приятелски, днес тя е в чужбина и нямам нейни кординати, но се радвам, че и днес снимката е актуална".
 
Заради изолацията през последните два месеца, хората често насочват вниманието си към подобен вид публикации, в които намират утеха във време, в които много са разделени с любимите си, казват психолози. 
 
Историята на една целувка под дъжда, запечатана на лента - вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Петър Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Ковача

преди 4 години

Аре стига ве, окаляхте се от простотия и злоба. Статията е е позитивна. Целувка, млади хора... Искате за голото теме на Мутафчийски и Борисов ли да ви пишат. Повече такива статии моля .

22

до Анонимен 16

преди 4 години

Густав Климт е автор на картината, за която говориш :-) Хубава снимка.

21

Наблюдател

преди 4 години

Дайте и продължението като сте почнали.

fallback