Снимка: Pexels
fallback

Овен

Най-голямото ви затруднение през тази седмица ще е да разпределите времето си между работата и любовта. Половинката ви ще иска внимание, а вие ще сте си поставили непосилната задача да сте стриктни на всякъде и във всичко. Печелившата тактика е да приобщите приятел/ката си. Така ще сте заедно, но освен компания ще сте си осигурили и помощ.
 
Телец
 
Бъдете внимателни и наблюдателни. Дръжте се мило с половинката си, защото е много вероятно да ви въвлекат в интрига с единствената цел да навредят на отношенията ви. Не си позволявайте груби забележки, странични забежки и мимолетни флиртове. Ще навредите на връзката си необратимо и ще изпаднете в дълбоко съжаление за самите себе си.
 
Близнаци
 
Намалете контактите до колкото е възможно. Общувайте само с хора, които ви разбират и зареждат с добро настроение. Дайте възможност на приятел/ката си да прояви инициатива, да подготви празника, да ви изненада. Възползвайте се от факта, че от вас не се изисква нищо, освен присъствието и усмивката ви и се насладете на светлия празник пълноценно.
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Хамстера сега чете учебника по Стилистика, и "не може" да участва в тройни коалиции

5

Анонимен

преди 4 години

Не ни очаква нищо

4

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните, полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).

fallback