Снимка: Pexels
fallback

Тези зодии често се чувстват самотни. Може да имат приятели, да излизат често, да общуват, но им се струва, че никой не ги разбира истински и редовно са объркани. Щастливи са, когато правят нещо лудо, но когато останат сами, ги превзема самотата. Ето кои са те. 

Риби
 
Рибите са свикнали да си живеят в своя свят и да се откъсват от света. Мечтаят и фантазират много през деня, често се разсейват, потъват във въображението си и измислят сценарии. Те са романтични и имат нужда да остават сами, за да помислят, помечтаят, да починат. Но като мине малко време, започват да се чувстват самотни. Рибите са интроверти и така по-трудно намират приятели и истинска любов, но пък са много мили.
 
Трудно създават връзка, тъй като бавно се доверяват и отпускат. Обичат да наблюдават и да разсъждават върху неща, но понякога се чувстват много зле, като няма на кого да споделят мислите си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Алооо!

преди 4 години

И вие ли сте като научните институти?Някой напише материал, използвайки чужд източник, но в скоро време друг автор отпечатва същия материал под сходно заглавие и с почти същото съдържание! По правило, в нашенските научни среди такива два материала се отпечатват в различни издания.Но тук те са на едно и също място, качени само с няколко часа разлика - единият снощи в 19.29 ч., а другият през нощта в 2.00 ч.В научните среди две подобни авторки се хващат за косите и взаимно се обвиняват.

fallback