Снимка: Pixabay

Точно в 03:00 часа на 29 март ще превъртим стрелките с един час напред. Това означава, че ще спим по-малко, но за сметка на това денят ще стане по-голям. Жалко, че в момента не може да му се порадваме както трябва, разхождайки се свободно навън.

Смяната на времето, въведена в Европа през 1967 г., носи дискомфорт на много хора. Някои усещат главоболие, отпадналост, други са по-раздразнителни от обичайното.

Според астролозите, представителите на някои зодии възприемат по-негативно промяната в сравнение с останалите.

Ето как реагира всяка една от дванадесетте зодии:

Овен

Добре че повечето представители на тази зодия са у дома и работят оттам, в противен случай ще закъснеят за работа. Покрай множеството отговорности, Овенът често забравя подобни промени и се успива. Дори и да е разсеян заради нещо друго, той ще се извини със смяната на времето.

Телец

"Оф, пак ли?"  ще си каже Телецът. Всички от тази зодия мразят промените – било то големи или малки. Телците обичат да си поспиват и един час сън по-малко ще се отрази на настроението им. Въпреки това, те ще подходят отговорно и ще станат навреме, ако имат среща или са поели някакъв ангажимент. Просто няколко дни след смяната ще са по-кисели и неразговорливи.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase