Снимка: iStock
fallback

Продукти:

110 г тъмен шоколад за готвене, начупен
4 супени лъжици кокосово мляко
1 авокадо
½ чаена лъжица течна ванилия
1 щипка сол
3 супени лъжици нектар от агаве
1 чаена лъжица портокалови корички
½ чаена лъжица червен лют пипер

Приготвяне:

На водна баня разтопете шоколада. Към него добавете кокосово мляко и разбърквайте непрекъснато, докато стане гладка смес. Охладете сместа. Поставете я в блендер и добавете останалите съставки. Разбийте до гладка хомогенна смес. Разпределете в чаши, охладете в хладилник за 1 час и сервирайте.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback