Снимка: iStock

Честита Баба Марта! С връзването на бяло-червени конци мнозина си пожелават да бъдат здрави, румени и засмени. Други пък тайно мечтаят през новия месец да открият любовта. А защо не размяната на мартеници да бъде повод за нови запознанства, които да прераснат в нещо повече?

Според астролозите, представителите на определени зодии имат шанса да срещнат своята половинка през март, като при някои има предпоставка за развитието на сериозна връзка. Вижте кои са те:  

Овен
Всички, родени под първия знак в зодиака, ще имат късмет в любовта. През март те ще създават нови контакти с лекота и с удоволствие ще са част от шумни компании, където може да се запознаят с някой подходящ.

Подгответе се за приятни емоции и се оставете на течението. Не отказвайте покани за срещи, защото не знаете къде ще излезе късметът ви. В един момент може да имате повече от един човек, който ще грабне сърцето ви.

Телец
С наближаването на пролетта, Телците се отдават на романтика. Те обожават сезона, в който всичко се разлиства и по време на него често са настроени за нови запознанства. Самотните ще срещнат любовта по време на пътуване или ангажимент, а обвързаните ще поработят за връщане на хармонията в отношенията.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase