Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл се превръща в истинска модна икона. Звездата започна да задава много трендове и един от тях е роклята тип риза.

Бившата актриса се появи с цели 4 такива рокли, докато беше на кралско посещение в Южна Африка с принц Хари през септември 2019 г., когато двамата още не се бяха отказали от задълженията си към кралското семейство.
 
Роклите тип ризи са много женствен и стилен тоалет, и доста знаменитости залагат на тях.
 
Най-хубавото е, че има доста вариации. Някои са като класическа права мъжка риза, само че по-дълга, други са като от уестърните и ви създават каубойска визия, трети са по-женствени - с възели и панделки и така стават подходящи за официални събития.
 
През пролетта и лятото тези тоалети ще бъдат много актуални и ще може да ги носите навсякъде - в офиса, на концерти и партита, в парка, на плажа. Те са спортно-елегантни, затова са подходящи за всякакви поводи и могат да се комбинират с боти, кецове, токчета, сандали и т.н.
 
Други знаменитости, които редовно се появяват с рокли-ризи са Емили Ратайковски, Кортни Кардашян и Роуз Хънтингтън-Уайтли.
 
Снимките с облеклата на Меган вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Svelini

преди 4 години

Не знам кой *** измисля имената на дрехите, но това си е чиста престилка- така изглеждат ученическите престилки от миналия век, както и работните. Същите са на медицинските работници и много други на които се налага да носят подобни облекла. Нищо ново под слънцето!

14

Анонимен

преди 4 години

При нужда може само да се разкопчае, без да се съблича. Хитро !

13

Анонимен

преди 4 години

На снимката прилича на стрина от село, ама щом казвате че е модна икона, аз определено ще я пропусна тая мода.

fallback