Снимка: Pexels
fallback

Овен

Някой толкова много ще се опитва да ви впечатли, че на края ще ви ядоса. Прекалено многото внимание, което ви обръща ще породи съмнения в искрените му/й намерения. Наблюдавайте без да давате никакви обещания. В сряда и петък ще се радвате на приятни изненади. Не оставайте сами у дома в почивните дни.
 
Телец
 
Прекаленото любопитство и настойчивост може да навредят на отношенията ви през тази седмица. Ако задавате въпроси и не получавате отговор не настоявайте да го получите. Дайте възможност на половинката си да има свои тайни и лично пространство. Вие също не разкривате различни подробности от миналото си, така че не изисквайте това и от него/нея.
 
Близнаци
 
Някои постъпки на половинката ще ви ядосат. Поглеждайки назад ще се сетите, че това не се случва за първи път и е много вероятно да си зададете въпроса заслужава ли си да продължавате връзката. Опитайте се да обсъдите ситуацията преди да стигнете до окончателно решение. Най-добре е да го направите в четвъртък. След това ще знаете дали той/тя заслужава поредния компромис.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

готов за бой

преди 4 години

Мене ме чека гоуем секшън...тъй ми рече баба шаманка от мааалъта!

16

Анонимен

преди 4 години

Всеки собствената си чинийка дами и господа само Бла Бла интриги и клюки ...

15

Може да си ти ...

преди 4 години

Или семейството, синовете, дъщерите, внуците, правнуците, братовчедите или само ти ! Я си питай врачките дали и кво брои над теб! И защо? В мене се отърка и рече не ....не си ти ....

fallback