Снимка: istock
fallback

Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се случва в любовния ни живот ще се почувстваме по-интензивни и страстни под светлината на Луната на Скорпион. Наближава и ретрограден Меркурий на 17 февруари, но неговата енергия ще започнем да усещаме няколко дни по-рано. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако се намирате във връзка, то ви очаква една вълнуваща любовна седмица. Луната в Скорпион ще се движи през вашия 8-и дом на интимността, като ще направи сексуалния ви живот повече от интересен. Но в случай, че сте в конфликт с половинката си, премълчаването на това, което искате да споделите може да доведе до объркване.

Телец

Не по-малко вълнуваща ще бъде любовната седмица за Телците. Ваш приятел може да декларира своите чувства към вас и това да ви напрегне и обърка, особено ако не изпитвате същото към него. Не се поддавайте на манипулации, само защото не може да отговорите на чувствата му и не искате да го нараните. Обвързаните представители на зодията ще се радват на прекрасни дни и страстен Свети Валентин.

Близнаци

Марс ще окаже влияние върху вашия 8-и дом на интимността. Ако имате половинка до себе си, ще можете да задълбочите връзката си. Няма да се страхувате да разкриете вашите слаби страни, както и своите физически и емоционални потребности. Така ще се сближите още повече, което ще ви накара да се почувствате наистина щастливи. За необвързаните Близнаци, позицията на Марс може да увеличи потенциала за удовлетворяваща сексуална среща с някой по-възрастен или по-млад от вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback