Снимка: Pixabay

Напоследък беше много модерно да се лакирате в пастелено розово, коралово, а през зимата хит традиционно са червеното, сивото и златистото. Но сега на хоризонта се появява друг модерен цвят за ноктите. Време е да излезете от зоната си на комфорт и да зарежете скучните маникюри.

Синият цвят превзема новата година и ще е хитово да се лакирате във всички негови нюанси - тъмносиньо, турско (или кралско) синьо, тюркоаз, светлосиньо, морскосиньо, небесносиньо, синьо-зелено, металическо синьо и т.н.
 
 Това не е изненада, тъй като в края на декември 2019 г. се разбра, че класическото синьо е обявено за цвета на 2020 г. от института "Пантон". 
"Класическо синьо е елегантен със своята семплост. Той се възприема като цвят на спокойствието и внушава мир и покой в човешката душа", съобщиха тогава специалистите.
 
Преди синьото беше хитово основно за летните дни на плажа, тъй като отива на морето и пясъка, но сега цветът ще е хитов и за зимата, пролетта и есента.
 
Синьото е цвят, който олицетворява мистиката, мечтите, идеализма, смелостта. С него ще изглеждате уверени в себе си, идеалисти, искрени, хора, които знаят какво искат и как да постигнат целите си.
Този цвят е много подходящ за офиса и официални събития, защото не е сладникав като розовото, с което изглеждате повече като кукла Барби.
 
Сред звездите, които редовно залагат на син лак за нокти в различни нюанси, са Хейли Бийбър, Селена Гомес, Джордън Уудс, Карди Би, Ариана Гранде и др.
 
Снимки на маникюрите на звездите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase