Снимка: Pexels

Тези зодии са напълно отдадени на своите роднини, близки, приятели. Съдействат на съученици, колеги, познати, помагат на непознати, държат на думата си, спазват обещанията си. Мразят да предават и да разочароват другите, много държат на коректността. Ето кои са те.

Риби
 
Когато Рибите разочароват някого, самите те остават много разочаровани, наранени и това им действа изключително зле. Те са състрадателни, съчувстват на другите, разбират ги. Затова не искат да причиняват болка на някого, да го предават и подвеждат. Помагат на околните да сбъднат мечтите си, не са егоисти и често първо мислят за другите. Имат силна интиуция и усещат кога другите не се чувстват добре.
 
Козирог
 
За тях е много важно да правят нещата по правилния начин. Те са стриктни, сериозни и отговорни по природа. Обичат всичко да е подредено, да е наред, да са си изяснили нещата с другите, да няма сърдити и наранени. Затова се грижат за околните. Не искат с действията си да разочароват никого. Спазват обещанията си, може да се разчита на тях. Държат на думата си, правят необходимото, мразят провала.
 
Останалите вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase