Снимка: Pexels
Овен
 
Неотдавнашно запознанство може да ви хвърли в мислене. Ако към момента имате половинка да започнете да размишлявате дали връзката си заслужава и дали вече да не сложите края. Ако пък все още не сте попаднали на подходящия човек да решите, че най-после сте улучили желаната цел. Преценката ви и в двата случая е крайно субективна, защото приемате желанията си за действителност. Прибързаното решение ще е повод за разочарование.

Телец
 
Поведението на половинката ви ще е твърде странно и ще предизвика подозрения. Може да решите, че ви изневерява и че трябва на всяка цена да отстраните от пътя си опасния/ната съперник/ца. Или пък най-малкото да поискате обяснения от половинката си за неговото/нейното поведение. И в двата случая пропускате нещо важно и действията ви може да се окажат абсолютно неуместни. Най-вероятно той/тя просто ви лъже, за да ви накара да ревнувате.

Близнаци
 
Поставили сте целите си на първо място и всичко друго отива на заден план. Не ви интересува кой какво отношение има към вас, най-важното е да спечелите изцяло вниманието си на половинката или на личността, която от известно време сваляте. Не разчитайте на огромен успех. Текущата ви връзка си е наред и с прекалената си настоятелност повече ще навредите, отколкото да помогнете. Що се отнася до „желания“ обект, не разчитайте на нещо повече от приятелство.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase