Снимка: Pexels

2020 г. явно ще е подчинена на спортния стил. Няма да има никакъв проблем да комбинирате някои по-небрежни рокли, поли и топове с маратонки и кецове, твърдят световните издания.

Спортните обувки се завръщат през тази година и ще са много по-хитови от пантофите, платформите, обувките на висок ток, ботите и т.н. Това е хубава новина, тъй като определено ще се чувствате по-комфортно в маратонки, а и така ще може да приключенствате на воля и да ходите по разходки и походи, без да се налага първо да се прибирате вкъщи и да се преобувате. 
 
Специалистите съветват да залагате на шарени и цветни кецове.  Колкото повече цветове, шарки и смесвания - толкова по-добре. Маратонките, които съчетават сини, розови, жълти, бели, лилави, зелени и оранжеви багри ще са много актуални и ще изглеждат супер през топлите сезони - пролетта и лятото.
Но е хубаво да заложите на по-приглушените и светли нюанси на тези цветове. Това малко наподобява и хита в облеклата тази година - дрехи тип тай-дай.
 
"Мисля, че най-накрая светът порасна достатъчно и осъзна, че носенето на маратонки не е невзрачно. Живеем във време, в което хората не спазват правила, особено когато става въпрос за стил и дизайн", казва Джейсън Фаустино, мениджър на "Saucony's Orginals line" пред "Elite Daily".
Още по темата и снимки на звездите, които залагат на тази тенденция, вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase