Снимка: Pexels

Овен

В предпразничната седмица половинката ви вероятно ще бъде отрупана с подаръци от хора, които дори не познавате. Овладейте пристъпите на ревност. Не коментирайте минали събития, които са ви подразнили по същия повод. За необвързаните представители на вашия знак ще е полезно, ако се престрашат и покажат симпатиите си. Точно сега разполагат с достатъчно подходящи варианти.

Телец
 
Предпразничната еуфория ще ви грабне изцяло и в началото на седмицата любовните въпроси ще останат извън полезрението ви. Поддържайте редовна връзка с приятел/ката си, дори и виртуално, за да не започне да се съмнява в чувствата ви. Измислете някакво развлечение за свободните дни, което ще повиши тонуса и ще освежи отношенията ви.
 
Близнаци
 
Ако преди време сте направили нещо, което е ядосало половинката ви, но той/тя си е премълчал/а и вие сте решили, че всичко е "пито-платено", то през тази седмица ще се убедите, че изобщо не е така. Предстоят дни, изпълнени с дълги, на моменти тягостни обяснения. Не се оправдавайте излишно. Признайте си прегрешенията и използвайте предпразничния момент да компенсирате причинените преди време неприятни преживявания.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe