Снимка: Ройтерс
fallback

Принц Уилям и херцогиня Кейт заснеха епизод за британското шоу The Great British Bake Off, което имаше и български вариант - The Great British Bake Off. Специалния епизод ще бъде излъчен на 16 декември в 20:30 часа местно времe, съобщава Dariknews.bg

"Каним ви да се присъедините към херцога и херцогинята на Кеймбридж и Мери Бери, които организират празничен пир, за да благодарят на онези, които прекарват своята Коледа в помощ на другите“, написаха в официалната страница на двореца Кенсигтън.

Съдия в предаването е Мери Бери, която е икона в сладкарските среди на острова. Автор е на над 75 готварски книги. В тази серия акцентът ще пада върху херцогинята на Кембридж и примерът, който иска да даде с отглеждането на здраво и щастливо ново поколение.

Херцозите на Кембридж организират коледно парти като благодарност и признание към всички доброволци и организации, които ще работят на Коледа.

The Great British Bake Off е сладкарско състезание, в което любители хлебари и сладкари се състезават в няколко кръга, опитвайки се да впечатлят съдиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

дриплите на нета

преди 4 години

Не е като да си нямаме собствени принцеси и принцове. Ама в латерната друго няма .

5

Jj

преди 4 години

Родителите на момчето, което спечели тази година The Great British Bake Off живеят в България и в едно от предизвикателствата той направи козунак :) Приятелят му също е българин!

4

i'm

преди 4 години

Аве тъпкайте кифтета и жулете ракиджьоз, и не дращете тука бе, пейзани!

fallback