Снимка: Ройтерс
fallback

Петгодишно дете изминало почти един километър пеш на температура от минус 35 градуса по Целзий в Аляска, съобщи bTV. То е носело бебе на 18 месеца, след като майка им ги е оставила сами в дома им.

Инцидентът е от миналата седмица. Според полицията 37-годишната майка Джули Питър оставила децата си сами в дома им. Полът на децата не се споменава.

По-късно през деня токът спрял и малките останали сами на тъмно. По-голямото дете се е изплашило, взело е бебето на ръце и решило да отиде при съседите, които живеят на около един километър от тях.

Температурата отвън по това време е минус 35 градуса по Целзий.

Децата пристигнали при съседите с травми от студа. Децата били леко облечени и по чорапи.

Майката е задържана от полицията и е обвинена в застрашаване на живота на малолетни лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

е какво е това 5г дето едни обувки няма да си сложи? Моето на 3 сам си слага преди да излезе. А това че температурите в близките дни са по-високи в Аляска, незначи че новината е от тези дни. Знаете нашите *** са малко бавни, може да е новина от Януари.

17

Митко

преди 4 години

Четиво за героичната постъпка на 5 годишно дете , носило малкото си братче,на година и половина, босичко през снега на минус 35 градуса цял километър. Хубав сюжет за филм с великия ЧАРЛЗ ЧАПЛИН, но има една маалка грешка в сюжета. СРедната мин.температура в Аляска десет дена назад и десет дена напред е около нула градуса, като максималните температури на места бяха до плюс 10 градуса , а прогнозата за следващите дни е среднодневните темп. да се движат в границите от минус 3-4 до плюс 8-10

16

анонимен

преди 4 години

Ако не знаете, в Щатите огромен процент хора са просто крейзи, изпростяваща и суетна нация. Аз знам от първо лице. Някои хора простон не стават за родители

fallback