Снимка: istock

Петя Георгиева е астролог и от години изготвя астрологичните прогнози за Az-jenata.bg. По образование и професия е икономист, но още във 2-ри курс се запалва по астрологията и особеностите на зодиакалните знаци.

В момента се занимава с астрологични прогнози и както сама споделя, прави това с още по-голям интерес от преди.

В края на годината по традиция се обръщаме към Петя с молба да отговори на нашите въпроси относно това какво ни очаква през новата 2020 година и какво ни вещаят звездите за годината на Плъха, според китайския хороскоп. Вижте нейната обобщена прогноза. 

Каква е вашата астрологична прогноза за 2020 година, какво да очакваме?

Не обичам обобщенията, защото няма начин през цялата година на всички да се случва едно и също, но пък и няма как да пренебрегнем влиянието на трайните тенденции. Тези тенденции за 2020 г. се определят от два фактора: разположението и аспектите между планетите Сатурн и Плутон и навлизането на Юпитер в знака на Козирога от една страна и факта, че на 25.01.2020 г. според китайския зодиак навлизаме в годината на Бялата Метална Мишка (или Плъх) от друга.

Две ще са основните характеристики на годината: стабилност и надежда. Забележете, казах НАДЕЖДА, а не НАДЕЖДНОСТ и имам предвид надеждите на хората. Тези тенденции ще се усещат във всички направления: в личния живот и в общественото развитие, на микро- и на макроикономическо ниво, в регионалното управление и в международните отношения.

Можем ли да разчитаме, че годината ще ни донесе повече късмет заради повторението от цифри (2020)?

Нумерологичният анализ е много полезен, защото допълва астрологичния и дава интересни вторични характеристики. Числото на годината всъщност е 4, цифра олицетворяваща стабилност, прагматизъм, отговорност и търпение. Четворката е като квадрат, а квадратът е фигура, която не може да ни изненада. Откъдето и да го погледнеш, все е еднакъв.

Освен това числата 2 и 4 имат доста общи черти. Повторението на числото 2 два пъти също подсказва наличието на хармония, устойчивост и предвидимост. Така че през 2020 г. последното нещо, на което трябва да залагаме е късметът. Естествено, че ще има отделни личности, на които късметът по един или друг начин ще се усмихне, но да класифицираме годината като „късметлийска“ не би било правилно.

А за да разбере всеки един от читателите ви каква ще е годината конкретно за него е добре да се поинтересува каква е връзката между личното му число и числото на годината.

За кои зодии се очертава да е по-успешна в професионален и личен план?

Успехите ни през тази година няма да зависят толкова от зодиакалния знак, колкото от умението ни да действаме организирано, последователно и прагматично.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase