Снимка: Pixabay
fallback

Ето какви приятели търсят зодиите и с какви хора се разбират най-много.

Овен - Везни

Овните вярват на интуицията си, амбициозни, смели и спонтанни са. Емоционални са, нямат търпение и реагират импулсивно. Разбират се идеално с Везните, които са много грижовни, общителни и земни. Везните обичат хармонията и успяват да успокоят буйните Овни. Овните пък им дават кураж.

Телец - Риби

Телците са познати като големи инати. Държат на своето, морални са, упорити и работливи. Но заради ината си, често се карат с околните. С Рибите много си подхождат, тъй като те са нежни, проявяват съчувствие, а не са егоисти. Не спорят, а подкрепят Телците. Телците пък са лоялни и създават стабилна връзка с Рибите.

Близнаци - Водолей

Близнаците са много умни, креативни и страстни хора. Те обичат да водят интелектуални разговори с Водолеите. Близнаците и Водолеите не зачитат правила и не познават граници, затова се разбират перфектно. Обожават свободата и различното мислене и заедно приключенстват. Независими зодии са.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До 4:

преди 4 години

А ти звучи като зодия сви ня.

4

Ами

преди 4 години

Като си рогат, *** *** кой ти е крив?

3

Анонимен

преди 4 години

С меркантилните деви на никого не пожелавам да се сприятелява. Дори да започнат с добри намерения, винаги имат едно наум и един ден ще покажат уродливото си лице- по- силно е от тях.

fallback