Снимка: Pixabay
fallback

Тематичен аквариум ще отвори врати през следващата година в Ню Йорк.

Той ще съдържа 250 000 галона вода с над 3000 морски вида, включващи октоподи и тигрови акули. Самите аквариуми ще представляват известни нюйоркски забележителности.

Посетителите ще могат да се разходят през "Пиковия час на океана", където ще има поставени рекламни табели, известните жълти таксита и много други атракции, характерни за Голямата ябълка.

Подводен тунел, наречен "Шаркс Фиш Авеню" ще включва дестинации като Таймс Скуеър, заобиколен от риби и акули. Други забележителности ще включват пирани на Уолстрийт и морски кончета, танцуващи балет.

Атракцията ще се намира на седем мили от Ню йорк, в скоро отворилия мол "Америкън дрийм". Молът разполага с над 450 различни магазина, увеселителен парк и воден парк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Академик

преди 4 години

До Само минавамВсъщност не съм хейтър. Например мога да дам аквариума и в Истанбул.Много добре уреден, страшно много видове риба, пътечка, която се движи, като ескалатор и те разкарва между залите.Обиколил съм почти целия свят. Просто дадох моето мнение, на място, което съм бил.А вие, като чуете най-голям и Америка, О, Боже, каква неземна крастоа?!Там всичко е голямо и най-голямо. Но дали има смисъл, дали е интересно и т.н....

7

1

преди 4 години

Я пуснете тръмп при акулите, да видим кой кого ще излапа.

6

Само минавам

преди 4 години

Коментар 1 е на типичен панелен хейтър...

fallback