Снимка: Istock

Може би мислите, че домът ви изглежда перфектно – всяка мебел е на точното си място, не сте прекалили с нищо и нищо не ви липсва. Може и да е така, а може и да не е. Представяме ви 10 детайла от обзавеждането, които според изтъкнати интериорни дизайнери, не са подходящи за обзавеждането и подреждането на дома ни. Вижте кои са те.

Стени тип галерия

Стените, отрупани с картини в стил галерия са чудесно решение за малки пространства, но според някои интериорни дизайнери не са толкова добра идея. Дизайнерът Брайън Стодард казва пред bestlife.com, че когато на една стена се поставят много предмети, то тя изглежда претрупана и задушена, затова препоръчва да се избягва подобна подредба.

Изкуство навсякъде

Прекаляването с предмети на изкуството навсякъде из дома ни, не е вариант, който интериорните дизайнери да препоръчват. Дори и да имате множество такива предмети, да ги цените и желаете да разположите в дома си, придържайте се към умереност. Увличането в тази посока може да бъде възприето от гостите, които посещават дома ви за излишна претенциозност, която задушава вашата обител и не ѝ дава възможност да „диша“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase