Снимка: Pixabay
fallback

Хелоуин е утре и хората, които обичат да се маскират и да празнуват, вече тръпнат в очакване.

Страшният празник ще е много вълнуващ, наистина магичен и невероятен за 3 от зодиакалните знаци. Те ще изпъкнат с избора си на костюм, ще съберат най-вкусните бонбони, ще отидат на най-страшните места и ще си изкарат невероятно на вечерното парти. Ето кои са те. 

Рак
 
Чувстват се истински живи и много ентусиазирани на този празник. Имат възможност да проявят креативността си и силно желаят да изразят себе си. Ще са смели и ще успеят да го направят. Ще имат настроение за парти и ще заразят с вълнение и околните.
 
Препоръчително е да демонстрират костюма и грима си още през деня, по улиците на града си, но да не пропуснат и партито вечерта.  Ще се запознаят с много интересни хора на Хелоуин, ще флиртуват и ще усетят тръпка при разговор с определен човек. Сега е времето да се забавляват истински, да се държат детински, да забравят за отговорностите и проблемите, поне на този празник. Така денят и нощта им ще са незабравими и дълго ще разказват за тях.
 
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Дамаджан

преди 4 години

Аз всеки ден си се маскирам омаам кило ракия и сменям фейсо

8

reDiscovery

преди 4 години

Как няма да го празнуват този т.нар. празник , когато учителите во главе с директорът са ЗАДЪЛЖЕНИ да го усигурят на учениците !Промивачката на мозъци трябва да започне от най-ранна детска възраст !

7

Discovery

преди 4 години

Много ми е интересно как всички плюват по този празник, но всеки който има дете го маскира за хелоуин... никой няма да си остави детето встрани от забавата при все, че всички други деца го празнуват, комерсиален не комерсиален е един различен начин да се забавляваш...

fallback