Снимка: Istock

Нов месец, нови планове и надежди. Динамичен ще бъде ноември, наситен с много емоции и събития. Днес от рубриката на Az-jenata.bg  „Всичко за зодиите“ споделяме женския ни хороскоп за ноември.

Жената Козирог

Месецът може да започне с разочарование, защото някои от плановете ви може да не се осъществят. Това са временни неуспехи, затова не губете мотивация. Втората половина на месеца ще ви донесе успехи в общуването, може да направите и покупките, които сте си поставили като цел. Някои от дамите може да получат предложение за допълнителни доходи. Бъдете внимателни с подписването на договори.

Жената Водолей

Отървете се не само от ненужните вещи, но и от мислите, навиците и вярванията, които ви теглят назад. Това прочистване ще ви донесе само ползи. Ноември ще е месец, в който ще чувствате прилив на сила, очакват ви и успехи. Бъдете внимателни към знаците на Вселената.

Жената Риби

Внимавайте с това как искате да впечатлите околните. Бъдете разумни и сдържани в поведението си. Няма да ви липсват оригинални идеи. През втората половина на месеца имате добри шансове за успех. Внимавайте в конфликтни ситуации. Погрижете се за финансите си, за да не изпаднете в трудности.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase