Снимка: Pixabay
fallback

Двойка, която похапвала стриди в ресторант в Ню Джърси, с изненада открила перла в една от тях, съобщи ЮПИ.

Oще по темата

Антън и Шерил Шърмър от Тенъфлай заявиха, че консумирали четвърта стрида в заведението "Стърн енд Боу" в Клостър, когато попаднали на перлата. Мъжът поясни, че открил перла в устата си, докато похапвал вкусотията.

Антън и Шерил дарили перлата на ресторанта, който планира да я постави в рамка и да я изложи. Негови служители увериха, че става въпрос за първата перла, открита в стрида в заведението, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

dan

преди 4 години

Клиент пита сервитьора - Приемате ли плащане в перли?- Момент да питам управителя ... - Да, приемаме. - Тогава дай една порция миди и стискай палци!

19

Анонимен

преди 4 години

До 16Може би защото има различни ресторанти. Смешното е, че в някой села във Франиця, можеш да имаш поднос от 30-40 такива, за едни 25-30 евро, а в по-скъп ресторант в "град", ще те таксуват толкова за 3. И не предпочитат лимон в стридите. Аз лично съм фен на джин в едната мида и чили в другата.А колкото до "перличката" - ако е от мръс,на вода, може би 1 на 1000 ще има такава, но са по скоро песачънки, който не са се омязали на перли и някой, трябва да се скара на товя дето ги чисти!!!

18

Loyko

преди 4 години

Това са най евтините стриди и никога няма шанс да намериш перла в тях.Перлените миди са съвсем друг вид.Този който е написал тази глупост няма представа от света.Ама откъде *** Балкански да знае тези неща.Докато не познаваме света,никога няма да разберем ние кои сме...Дай ни,от глупост да правим супер приключение...Измислени сме отвсякъде...

fallback