Снимка: pexels.com
fallback

В днешно време да намериш човек, с който да се обвържеш, не е лесна задача. Да не говорим за брак, сватба и създаването на деца. Дори и двамата да минат през олтара, казвайки си веченото "ДА", това не означава, че ще са заедно за цял живот.

Около нас има все повече примери на хора, които имат идеално семейство, но в един момент всичко се променя и партньoрите се разделят. Понякога проблемите са мимолетни и двамата се събират, но в други случаи е по-добре добре да няма връщане назад.

Ето няколко съвета за щастлив брак, които може да получите, но е по-добре да не ги спазвате:

1. Липсата на секс не е проблем

Интимните отношения заемат важна част от живота на двамата съпрузи. Ако разговаряте с по-възрастни хора, те може би ще ви посъветват да бъдете търпеливи и не отделяте чак такова внимание на това. Но по-добре не ги слушайте, а поговорете с оловинката. Трябва да откриете на какво се дължи отчуждението и намерите решение. Изчакването и мълчанието няма да помогнат, а само ще задълбочат ситуацията още повече.

2. Прекарвайте цялото свободно време с половинката

Хубаво е да обръщате внимание на партньора си, но не и да го задушавате. В началото на връзката и брака е нормално да сте постоянно заедно и се радвате на хубавите моменти, но постепенно ще осъзнаете, че всеки от вас трябва да има и лично пространство. Не бива да усещате натиск от човека до вас, за да сте заедно. Ако не желаете да го придружите на определена среща или искате да направите нещо сами, бъдете честни. Това поддържа доверието във връзката. Освен това излизането с други хора внася известно разнообразие в брака.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Българскки съвет

преди 4 години

Липсата на секс не е проблем ?!Хайде тогава всички да се започнат да се лишават от секс поне 2 години, за да разберат какво става с чурката !

5

Анонимен

преди 4 години

Май няма такова животно щастлив брак в 21век, с тези хора от новото време.

4

до 3

преди 4 години

Липсата на ерекция при мъжете пък се развива на липсата на вагинален оргазъм при жените.

fallback