Снимка: Pexels

 Разделите са трудни за всеки, но част от зодиакалните знаци ги приемат по-спокойно, хладнокръвно и не се трогват толкова от тях. За тях любовта и отношенията не са всичко и те предпочитат да се фокусират над приятели, работа, цели, хобита и др неща. Те бързо продължават напред, не страдат по бившето гадже и смятат, че не си заслужава да страдат. Ето кои са те.

Овен
 
Те обичат да решават проблемите. Затова и бързо превъзмогват раздяла и продължават напред. Не обичат да стоят на едно място, търсят нова тръпка. Сърцето им е разбито, разчувстват се, но не остават дълго време така. Държат веднага да го поправят. Опитват да трансформират негативната енергия в позитивна и да видят хубавото. Гледат да се разеят - заемат се с някакъв спорт, състезания, работят по своя цел.
 
Лъв
 
За Лъвовете разбиването на сърцето може да дойде не само от партньора и добър приятел, но и от загуба или болест на близък, от провал в училище или кариерата, от предателство от приятел, от невъзможност да осъществят своя мечта. Страдат за тези неща, дори повече отколкото за любимия. Но най-хубавото е, че те са мъдри. Трупат опит, искат да научат нещо ново и да не повтарят грешките. Приемат лошото като урок и продължават напред. Не обвиняват никого, просто събират сили и енергия, впрягат я в нещо друго и опитват да са позитивни.

Останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase