Снимка: istock
fallback

По стила и поведението на партньорите може да се съди много за продължителността на една връзка. Както характерите и хората изобщо имат типажи, така и връзките могат да бъдат разделени в различни типове, според които си личи дали отношенията имат бъдеще или не биха просъществували дълго.

Кои са 10-те типа връзки, които са обречени от самото начало на провал?

1. Партньорите, които не говорят за пари

Ако парите са табу за вас, изпитвате неудобство да говорите за финанси, за да не звучите като меркантилна личност или просто искате да скриете от партньора си колко печелите и харчите, това е пагубно за връзката ви, защото доверието помежду ви ще се разруши, ако изобщо сте успели да го изградите. Разногласията по отношение на парите са една от най-честите причини за раздяла.

2. Онези, които се влюбват в илюзии

Ако сте необективни в преценката си и по-скоро изграждате чувствата си върху представи за това какво очаквате от щастливата връзка, тя вероятно ще се провали с гръм и трясък. Живеенето в заблуда и влюбването в илюзии и мечти, а не в реални качества на партньора е също от водещите причини за любовни разочарования.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Михаела,Чудя се как мъжката половина от пишещите тук все още не са та разкатали заради написаното под точка 7. Сигурно ги мързи да обърнат на втора страница, за да прочетат, че са заплашени от провал връзките, при които възрастовата разлика между партньорите е голяма.Като чета коментарите в този сайт, оставам с впечатлението, че според господата е нормално мъж на 70 г. да има съпруга или приятелка под 30 г. и дори да стане баща.

12

Ще ви кажаНещоСмешно

преди 4 години

Има една семейна двойка българин и рускинче. Когато се спречка, рускинчето си записва на лист всяка дума или фраза на любимия си, която според нея е изречена с цел да я обиди.Дойдат ли им гости, след като сложи почерпка, става, вади листа и най-тържествено започва да чете на висок глас с какви думи я е оскърбил мъжа й.Въпреки всичко са си заедно вече доста години.

11

Михаелчеее,

преди 4 години

Какво си се сетил за любов в ранни зори, още преди да съмне? неотразима си!

fallback