Снимка: Pexels
fallback

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат.

Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.

Водолей
 
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
 
Овен
 
Овните са много страстни и нямат проблем с показването на това. Целуват и гушкат партньора постоянно, искат да са с него често. Но тази страст ги прави и импулсивни. Затова се случва да действат, без да помислят, и така да наранят половинката си с постъпките си. Егоисти са и поставят на първо място собствените си интереси, не мислят как нещо ще повлияе на другия. Разсейват се лесно, забравят някои неща.
 
Останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Овните, които са тук и твърдят, че са верни, явно има липси - я физически, я финансови, я инелекуални, иначе БИХА погледнали встрани :DЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето е дали някой ще ти се върже изобщо...Всички мъже Овен, които познавам, са със силно шарещи очи, а на тези, които не кръшкат, просто няма кой да им върже...Съотвено са вдигнали рогата и казват "аз чуждо не поглеждам".

8

:)

преди 4 години

Пичът Овен е прав. Аз съдя също по себе си. Овен съм, имам страхотен човек до себе си и две деца. Никога не съм поглеждал към друга.

7

Водолей

преди 4 години

Пълна глупост

fallback