Снимки: istock;pexels
fallback

Свързваме всеки нов сезон с промени, не само климатични. Правим планове за следващите месеци – къде ще пътуваме, какви промени ще инициираме в живота си, поставяме си цели. Имаме очаквания за по-добро. Днес в рубриката ни „Свободно време“ споделяме един забавен тест. Изберете си пейзаж и вижте каква есен ви очаква.

1. Ако отдавна мечтаете за кариерно развитие, пътувания, то тази есен ще може да осъществите желанията си. Много е важно да не оставяте нещата да се случват сами, а да бъдете дейни. В случай, че не положите усилия, ще пропуснете своя шанс. Съдбата ще ви даде възможности и достатъчно късмет, за да изпълните плана си. Използвайте ги в пълен размер. Просто не спирайте да се движите.

2. Есента ще бъде едно изпитание за вас и личните ви качества. Важно е да не мързелувате и да бъдете дейни, за да не си създадете проблеми и неуредици. Сега е добър период да поправите някои грешки, за да промените бъдещето си. Есента е подходящо време и да се отдадете на курсове, обучения, занимания, които да повишат вашите умения. Щастието не е далеч, просто трябва да положите малко усилия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Цигaнcкo лято

преди 4 години

Пейзаж от някое гето няма ли, като сирийски квартал след химическа атака и бомбардировка.

2

Корекция

преди 4 години

Българин се е зачервил и клечи до чушкопек тройка. На заден план жена му мие капачки втора употреба за буркани на външната чешма. До него се въргалят няколко празни чувала. В страни се вижда десет кубика дърва, незаконна сеч. Това ще е масовият избор!

1

Анонимен

преди 4 години

Къде е шестият етюд: българин клечи до казан и стерилизира туршия?

fallback