Снимка: istock

Хората имат различни мнения. Това е толкова нормално, колкото и въртенето на Земята. Някои зодии обаче, изобщо не се интересуват от вашето, от неговото или от мнението на когото и да било друг, освен от тяхното собствено. Споровете с тях са меко казано излишни. Тези зодии ще намерят всички доказателства, за да ви оборят. Не се опитвайте да ги съветвате, защото ще срещнете отпор.

Кои са зодиите, които ни най-малко не се интересуват от чуждото мнение?

Козирог

Козирозите добре знаят какво правят и предпочитат да го направят сами, отколкото да разчитат на някого. За предпочитане е да ги последвате, отколкото да ги предизвиквате, защото ще извадят всички възможни доводи, за да ви убедят в правотата си. Тази зодия изпитва трудности в това да се доверява на другите. Затова предпочитат да се справят сами без да зависят от когото и да било. Мнението на околните е последното, което ги интересува, просто защото те не му вярват. Необходимо е доста време, докато убедите един Козирог да ви има доверие и да цени мнението ви. Козирогът няма да влезе в конфронтация, ако точката на кипене вече не е достигната. Търпеливи са, но търпението им се натрупва като под налягане. Затова внимавайте с гнева им.

Овен

Не само че не се интересува от мнението ви, но Овенът няма и да го поиска. Не очаквайте от тази зодия да търси каквито и да е съвети. По-скоро хората в обкръжението им се обръщат към тях за помощ или мнение. Овните са аналитична зодия. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase