fallback

Общ преглед
В страх да не би ураганът Дориан буквално да издуха колата му, един мъж от Флорида решил проблема си генерално - паркирал я в... кухнята.

Това е възможно само защото мъжът кара Smart, която е доста компактна кола.

Във Facebook съпругата му публикува снимки с коментар, че мъжът й се страхувал да не би колата му да бъде отвята. Другата им кола също била прибрана на сигурно - в гаража.

Отслабнал, но все още представляващ смъртоносна заплаха, ураганът продължава по пътя си на север по югоизточното крайбрежие на Съединените щати, предаде Асошиейтед прес.

Милиони хора получиха нареждане да се евакуират, на фона на прогнозираните наводнения заради проливните дъждове и големите вълни.

Ураганът, който бе достигнал максималната пета категория по петстепенната скала на Сафир-Симпсън, отслабна до втора категория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

До 15

преди 4 години

На теб мозъкът ти е "шперплат".По принцип американските къщи в северните части са от дърво понеже няма голяма опастно от урагани, а и има добри изолационни свойства. Дърво!! Не "шперплат".Къщите на юг са от тухли и бетон.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе тя колата ще се запази ама от къщата какво ще остане. От кадрите които показаха много от къщите им са изравнени с земята. Картон шперплат и пластмаса на ураганен вятър не издържат.

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя тръгнал да си пази колата ми къщата кой ще му пази ? Строят ги от картон мукава и дъски и после като мине ураган или торнадо и ги събаря като кибритени кутийки !!

fallback