Снимка: istock

Всички носим социални маски, зад които крием истинските си мисли и чувства. Малцина са онези, които при никакви обстоятелства не се страхуват да кажат наистина онова, което мислят и което се върти в главата им. Тези зодии понякога са доста резки, но предпочитат да са честни и прями, отколкото да играят фалшиви роли, които ги натоварват.

Тези зодии са също така много внимателни кого допускат в живота си, защото ненавиждат лицемерието и фалшивите отношения между хората. На тях не им трябват много приятели, защото са напълно наясно, че измежду много могат да се отсеят наистина малко, но искрени хора, с които да се чувстват добре и да могат спокойно да изразяват себе си.

Овен

Овните не се доверяват лесно на хората около себе си. Те могат дълго време да мълчат, но в точния момент да изкажат мнението си без да крият нито една нотка от истинската си нагласа. Невинаги са благи и любезни, но природата им просто не им позволява да лицемерничат. Овните не са способни на това. По-скоро ще избухнат и ще си изпуснат нервите, отколкото да преглътнат някаква неправда. Тази зодия не изказва само негативните си мисли без притеснение. Овните са и страхотни съветници, чиито приятели ги търсят винаги, когато се нуждаят от тяхната трезва преценка и знаят, че няма да останат излъгани.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase