Снимка: istock

На 30 август настъпва новолуние в знака на Дева. Това космическо събитие ще се присъедини към Марс – планетата на силата, енергията и сексуалността. Меркурий и Венера също са близо до новолунието. Това ще е момент, в който ще можем да се свържем с най-страстните си желания и да ги споделим.

Ще имаме възможността да стартираме нещо ново, да повишим енергията си. Новолунието в Дева е особено добро за романтиката, за намирането на сродната ни душа или да подсилим брака си. Новолунието в добър аспект към Уран, ще е възможност за промяна, за обръщане на нова страница, за започване на проект. Имаме подкрепата на планетите да търсим нови и изобретателни начини за постигане на напредък.

Новолунието съвместно с Марс, носи изобилие от енергия и инициатива, които трябва да бъдат използвани безопасно. Ако тази енергия се натрупа в тялото ви, тя би могла да се освободи спонтанно по неконтролиран и разрушителен начин, наранявайки вас или другите.

Хубавото е, че Венера ще „превърне“ агресията на Марс в страст и творчество, като същевременно ще добави любов и търпение. Меркурий ще ни напомни, че е важно да мислим преди да действаме, но също така ще изразим гнева си чрез думите. Ще се чувстваме по-енергични, инициативни, но ще можем и да бъдем хармонични да работим в сътрудничество. Това ще е важно и положително за бизнес начинания и лични взаимоотношения.

Повечепо темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase