Снимка: Pexels

 Колкото и трудни да са ситуациите, и колкото и проблеми да имат, някои зодиакални знаци успяват да запазят спокойствие и се стараят да мислят положително. За други обаче всичко е черно и те не виждат изход. Депресират се и приемат всичко много тежко, така вредят доста на себе си, но и заразяват близките си с негативна енергия. Ето кои са тези знаци.

 
Скорпион
 
Имат много добра интуиция, чувствителни и страстни са, емоциите ги изпепеляват. Трудно им е да контролират чувствата си, защото са наистина погълнати от тях. Всяко нещо може да ги накара да експлоадират. Много тежко приемат, ако близък човек ги нарани или предаде. Бързо си менят настроенията. Избухват, не могат да останат спокойни и да приемат нещата, така потопяват околните в собствения си свят.
 
Козирог
 
Свързването с хората, постоянната комуникация - тези неща им се струват много изморителни и трудни. Не вярват много на околните и не искат да се сближават прекалено с някого, за да не останат наранени. Понякога драматизират и толкова се вглъбяват в собствените си проблеми, че изобщо нямат време и енергия да помислят за другите хора, да обърнат внимание на техните проблеми, а изтъкват само своите.
 
Останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase