Снимка: Pexels
Овен
 
Предстоящите дни няма да са белязани с бурни емоции. Помислете за неприятните моменти, които сте преживели и са били свързани с думи и действия на половинката ви. Ако желаете, бихте могли да „рестартирате“ или прекратите връзката.Питайте за всичко, което ви интересува. Отговорите ще ви подскажат правилното решение.
 
Телец
 
Не настоявайте, ако половинката ви отговаря уклончиво на предложенията ви за срещи. Приемете го като добра възможност да се забавлявате самостоятелно или в присъствието на обичайните си приятели. Най-вероятно ще ви замъкнат в нова компания, където ще предизвикате нечий нескриван интерес.Изживейте момента, след време ще сте доволни, че сте си осигурили „резервен“ вариант.
 
Близнаци
 
Поредица незначителни на пръв поглед случки ще променят отношението ви към половинката. Изведнъж ще станете много по-критични, ще забележите негативи, които до момента са ви убягвали и не е изключено мисълта за раздяла да мине като светкавица през съзнанието ви.Като се има пред вид колко сте общителни и колко широк кръг връзки поддържате, едва ли ще се чудите твърде дълго. Не е изключено новолунието да ви донесе и нова любов.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase