Снимка: Pixabay
fallback

Сексът е едно от най-големите удоволствия. Но има някои двойки с проблеми в леглото, а и за мъжете, и за жените, има неприемливи неща и такива, които не им харесват, когато правят секс с партньора.

Компанията за секс играчки "Lovehoney" е провела проучване, в което са взели участие 3000 души. Те е трябвало да кажат какво най-много мразят в секса.
 
За жените на първо място е, че се чувстват смутени, когато правят секс - 30% отговарят така. А за мъжете най-големият проблем е, че сексът приключва прекалено бързо - 34% от разпитаните мъже отговарят по този начин, съобщават от "Health".
 
29% от жените също казват, че мразят, когато сексът свърши бързо, а 28% - когато не получат оргазъм. 24% от момичетата не са доволни, когато няма достатъчно продължителна любовна игра преди полов акт.
 
Останалите неща, които не харесват на мъжете и на жените в секса - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Жена

преди 4 години

Истината е, че повечето от жените не получават оргазъм.Но това не зависи от мъжа, а от моментното емоционално състояние на жената. Жените трудно превключват, когато съзнанието им е ангажирано с нещо друго.Много жени симулират оргазъм, което не бих правила.Малко са мъжете, които изчакват жената да свърши първа.

14

са

преди 4 години

До АнонименДвата ми лимита са друг биологичен вид и същият пол така,че не си прав.За щастие,си имам жена,която знае къде,как,кога и колко да пипне,и бръкне,за да може удоволствието да е 100 процентово и за двамата!Ако ти не си си намерил такъв партньор,съжалявам!

13

Айдън Халифов

преди 4 години

Лично мен на върхови оргазми ме отвори чичо Мустафа Халифов. Аллах да го поживи.

fallback